Arbejd med os

Vi invisterer i folk

Global Exchange er en af de to største valutaveksling virksomheder i verdenen. Vi arbejder i over 20 internationale lufthavne og hoteller i 23 forskellige lande.

Vi udvikler os hurtigt, bygger nye teams af professionelle medarbejdere i forskellige områder, i Danmark og alle vores kontorer, såvel vores hovedkontor i Salamance og Madrid (Spanien).

I øjeblikket søger vi medarbejdere med og uden erfaring, hvis de viser talent og motivation til at blive femtiden i vores globale udvikling.

Fremtidens ledere

Gennem vores middel manager skole udvælger vi fremtidens ledere, junior og senior managers med fuld træning i alle områder og i hele organisationen. Vi leder dem til at opnå den perfekte viden ad vores forretning og giver dem mulighed for at arbejde med top-ansvar.

Hvad vi tilbyder

Tilslut dig os. Vi tilbyder dig en professionel karriere med balance i arbejds- og familieliv. Stabilitet ved at arbejde i en af to ledende virksomheder verden over i valutaveksling branchen.

Global Exchange employee

Professionelle profiler søges til Danmark

Vores hovedaktivitet i Global Exchange er at levere udenlandske valuta. I Danmark har vi kontor i de internationale lufthavne i København og Billund, hvor vi søger tre typer af medarbejdere:

1 On-site Managers

On-site managers har ansvaret kontorerne for en afdeling (Normalt i en international lufthavn eller terminal). De er senior managers med erfaring indenfor området, komplekse teams og de bedste til at servicere vores kunder.

Vi søger som minimum universitets uddannelse med overbyggende træning; seriøs, ansvarsbevidste folkd som kan arbejde hen mod specifikke mål og fuld af initiativ. Der forventes fem års erfaring med koordinering af teams og et unikt kundeserivcegen.

2 Supervisors

Supervisors er nøglepersonen ved vores kontorer i lufthavnen. For denne stilling søger vi personer med længere videregående uddannelse (indenfor forretnings administration, turisme eller marketing) klar til at koordinere og fremme teams til at nå deres daglige mål.

3 Kundeservice medarbejdere

Kundeservice medarbejdere er de vigtigste medarbejdere i hele virksomheden. I vores kontorer i alle vores afdelinger byder de vores kunder velkommen, rådgiver dem omkring deres rejsevaluta behov og udfører transaktionen hurtigst muligt. Vi leder efter personer med gode personlige egenskaber, gode sprog kundskaber, villige til at lære, empati og unikke evner til at servicere vores kunder; rejsende personer for turisme eller forretning.

Gå til jobtilbud Global Exchange employees

Teklifimiz:

  • Istikrar
  • İş yaşam dengesi
  • Profesyönel geliştirme

Mevcut teklifleri kontrol et

På Global Exchange er vi specialiseret i valutavekslingstjenester:

  •   400 kontorer i mere end 23 lande
  •   Mere end 2.500 ansatte
  •   Over 12 millioner kunder hvert år
  •   Mere end 22000 transaktioner om dagen
  •   Åben 24/7