Tilbagekøbsgaranti i Danmark

Køb større beløb og få bedre priser og du behøver ikke at bekymre dig om de overskydende valuta!

Se alle fordelene ved vores tilbagekøbsgaranti (tilgængelig for rejsende både til og fra Danmark)

Når du rejser til udlandet eller på din vej til Danmark, er der altid bekymringer: Hvor kan jeg få penge til min ferie? Hvor meget skal jeg bruge? Hvad hvis jeg veksler for meget? Ikke at have penge nok til at dække alle udgifterne, kan være et problem hvis du ikke har kontanter. Så er du nødt til at finde et andet sted for at få flere kontanter, for at finde ud af at de kun kan tilbyde en dårlig vekselkurs og nogle virksomheder har endda gebyr.

Global Exchange tilbyder dig den perfekt løsning: vores tilbagekøbsgaranti.

Nu kan du roligt rejse afsted og vide at du har penge nok til at dække alle udgifterne. Hvis du ikke bruger så meget som du troede, køber vi hos Global Exchange det overskydende tilbage. Vi køber 50 % af det købte beløb tilbage til samme vekselkurs indenfor 21 dage (se betingelser ved vores kontor).

 

Fordele ved tilbagekøbsgaranti: 

  • Flere penge til din rejse.
  • Sælg os op til 50 % af din overskydende valuta fra dit første køb uden omkostninger.
  • Tilgængelig i alle kontorer i Billund og København.
  • Sælg os dine overskydende valuta fra dit første køb inden 21 dage.

Tilbagekøbsgaranti er kun gældende ved vores kontorer i Danmark. Det er inkluderet i alle køb (kontor eller online) over bestemte beløb. De overskydende valuta skal være op til 50 % af beløbet ved det oprindelige køb (kun gældende ved køb med kontant eller kredit/debit kort) Det skal være den samme valuta. Er gældende i 21 dage fra den oprindelige købsdato.

Tilbagekøbsgarantien er kun gældende for den samme person (ID skal medbringes sammen med kviteringen) Tilbagekøbsgarantien bliver kun refunderet kontant. Denne tilbagekøbsgaranti berøre ikke kundens lovmæssige rettigheder. For flere informationer ring +45 32 712 242.

 

Køb flere valuta for bedre vekselkurs og slap af. 

Online postanvisninger: bedste prisgaranti

Bestil online og saml din valuta hos den gren du ønsker.

RESERVE VALUTA
Din bedste pris

Spar tid, spar penge

  • Hav dine ferie valuta klar før det er for sent
  • Bestil og betal ved afhentning
  • Spar 25 % vs. priser i lufthavnen

*Priser vist online er inkluderet 25 % rabat,i forhold til standardpriser ved vores kontor i lufthavnen(rabatten tilføres vores vekselkurs margin).

Jeg har en rabatkode

Reserver online.

Hent og betal i et af vores centre.

 

Hvorfor veksle hos os og ikke i din bank?

    Global Exchange Global Exchange   Din egen bank
Mange forskellige valuta   51. Vi er specialister   Kun store sedler. Valutaveksling er ikke deres primær forretning.
Altid valuta på lager   De forskellige valuta er altid tilgængelig i vores kontor. Klik og afhent eller besøg vores kontor   Hvis de overhovedet har mulighed for at fremskaffe eksotiske valuta, skal du forberede dig på flere ture i banken, inden du kan få dine valuta i hænderne
Omkostninger   I Billund lufthavn betaler du vekselkursen, uden flere omkostninger. Hvis du bestiller online for du 25 % rabat på vores vekselkurs margin og du betaler ved afhentning i lufthavnen   Banken sætter deres egen vekselkurs plus gebyr.
Forskellige seddel størrelser   Hos Global Exchange, får du stor variation i sedler med forskellige beløb, så det passer til dine behov.   Nej. Forbered dig på at blive afvist eller få klager når du betaler med store sedler.
Forskellige leveringsmuligheder   Bestil online for at drage fordel af en prisreduktion og indsamle hos filialen efter eget valg.   Du vil være nødsaget til først at gå til din bank for at bestille din valuta. Derefter vente på de kommer hjem, for at gå til banken igen for at afhente dem.