Spar tid, spar penge

  • Hav dine ferie valuta klar før det er for sent
  • Bestil og betal ved afhentning
  • Spar 25 % vs. priser i lufthavnen

*Priser vist online er inkluderet 25 % rabat,i forhold til standardpriser ved vores kontor i lufthavnen(rabatten tilføres vores vekselkurs margin).

Jeg har en rabatkode

Reserver online.

Hent og betal i et af vores centre.

FAQ´s – DKK til pund

Hvis du kunne tænke dig at veksle dine danske kroner til pund, men stadig er lidt i tvivl? Du kan finde svarene her og ellers kan du kontakte kundeservice, som kan hjælpe dig!

1) Hvad er vekselkursen fra kroner til pund? 2) Skal jeg betale gebyr for at veksle mine dkk til pund? 3) Får jeg den samme vekselkurs mellem danske kroner og pund på hjemmesiden som i jeres vekselkontorer? 4) Hvor kan jeg hente de pund (GBP) jeg har bestilt online? 5) Hvordan kan det være at vekselkursen mellem den dkk og pund ser ud til at være billigere og mere attraktiv på internettet end hos vekselkontorer, inklusiv Global Exchange? 6) Hvad er forskellen på udenlandsk valuta og valutaveksling? 7) Hvad er forskellen på at veksle mine danske kroner til pund hos jer og i banken?

På Global Exchange er vi specialiseret i valutavekslingstjenester:

  •   325 kontorer i mere end 22 lande
  •   Mere end 2.500 ansatte
  •   Over 8 millioner kunder hvert år
  •   Mere end 22000 transaktioner om dagen
  •   Åben 24/7
 

Hvorfor veksle hos os og ikke i din bank?

    Global Exchange Global Exchange   Din egen bank
Mange forskellige valuta   51. Vi er specialister   Kun store sedler. Valutaveksling er ikke deres primær forretning.
Altid valuta på lager   De forskellige valuta er altid tilgængelig i vores kontor. Klik og afhent eller besøg vores kontor   Hvis de overhovedet har mulighed for at fremskaffe eksotiske valuta, skal du forberede dig på flere ture i banken, inden du kan få dine valuta i hænderne
Omkostninger   I København lufthavn betaler du vekselkursen, uden flere omkostninger. Hvis du bestiller online for du 25 % rabat på vores vekselkurs margin og du betaler ved afhentning i lufthavnen   Banken sætter deres egen vekselkurs plus gebyr.
Forskellige seddel størrelser   Hos Global Exchange, får du stor variation i sedler med forskellige beløb, så det passer til dine behov.   Nej. Forbered dig på at blive afvist eller få klager når du betaler med store sedler.
Forskellige leveringsmuligheder   Bestil online for at drage fordel af en prisreduktion og indsamle hos filialen efter eget valg.   Du vil være nødsaget til først at gå til din bank for at bestille din valuta. Derefter vente på de kommer hjem, for at gå til banken igen for at afhente dem.